Tietoja varmuuskopioinnin tiedostoluokista

Kun Norton 360 Online suorittaa varmuuskopioinnin, se etsii ensin varmuuskopioitavia tiedostoja tietokoneen kiintolevyltä ja järjestää tiedostot eri luokkiin. Sen jälkeen se kopioi näihin luokkiin kuuluvat tiedostot.

Norton 360 Online käyttää seuraavia tiedostoluokkia:

Kuvat

Tämä luokka sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Photographic JPEG- ja JIFF -kuvat (.jpg, .jpeg, .jpe, .jP2, .j2k, .j2c, .jpf), Graphic Interchange Format -kuvatiedostot (.gif), Bitmap Graphics -tiedostot (.bmp, .pct), Tagged Image Format -tiedostot (.tif, .tiff), Adobe PhotoDeluxe -kuvat (.pdd); Windows Metafile (.wmf), Portable (Public) Network Graphic -tiedostot (.png), Photoshop-tiedostot (.psd), Macintosh Quickdraw/PICT Drawing -tiedostot (.pict), Encapsulated PostScript -tiedostot (.eps), MS Foxpro Screen -tiedostot (.sct), Run Length Encoded Bitmap -tiedostot (.rle), Device-Independent Bitmap Graphic -tiedostot (.dib), Borland JBuilder Project -tiedostot (.jpx), Japan Picture Format -tiedostot (.jpc), Image Alchemy HSI Temporary Raw Bitmap -tiedostot (.raw), Pixar Picture -tiedostot (.pxr), CAD-tiedostot (.vda), Pixar Picture -tiedostot (.pxr), TARGA -tiedostot (.tga), Adobe Illustrator Vector Graphic (.ai), Kodak Photo CD (.pcd), Kodak RAW Bitmap -kuvat (.kdc), Adobe InDesign -asiakirjat (.indd), Paint Shop Pro -kuvat (.psp), Corel Vector Graphic Drawing (.cdr) ja Targa Bitmap -tiedostot (.icb, .vst).

Musiikki

Tämä luokka sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: MPEG Audio Stream, Layer III -tiedostot (.mp3), MPEG-4-videotiedostot (.mp4), MPEG-4 Audio Layer -tiedostot (.m4a), Apple-suojatut AAC-tiedostot (.m4p), Real Networks RealMedia Streaming Media -tiedostot (.ra), RealMedia Streaming Media -tiedostot (.rm), RealMedia Metafile -tiedostot (.ram), MIDI-tiedostot (.rmi), MS Windows Media Audio -tiedostot (.wma), MPEG-2 Advanced Audio Coding -tiedostot (.aac), Monkeyn Audio Lossless Audio Compression Format -tiedostot (.ape), Free Lossless Audio Codec -tiedostot (.flac), Waveform-äänitiedostot (.wav), MP3-soittoluettelotiedostot (.m3u), Musical Instrument Digital Interface (MIDI) -äänitiedostot (.mid; .midi), Fast Tracker 2 Extended Module -tiedostot (.xm), ScreamTracker v3 -äänitiedostot (.s3m), MPEG Audio Stream, Layer I -tiedostot (.mp1), Windows Media Player Playlist -tiedostot (.wpl), Soittolistatiedostot (.pls), Audio Codec 3 -tiedostot (.a3c), Audio Interchange File Format -tiedostot (.aif, .aifc, .aiff) sekä MPEG Audio Stream, Layer II -tiedostot (.mp2).

Taloutta koskevat tiedostot

Tämä luokka sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Microsoft Money -tiedostot (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf), TurboTax Tax Return -tiedostot (.tax), H&R Tax Return -tiedostot (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06), TaxACT-tiedostot (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9), QuickBooks-tiedostot (.qba, .qbb, qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qsd, .qel, .qph, .q00, .q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98, .qdb), Olicom Fax -tiedostot (.ofx), Quicken Data File (.qdt), Simply Accounting -tiedostot (.sdb) ja Open Financial Connectivity -tiedostot (.ofc).

Video

Tämä luokka sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Microsoft Windows Media -tiedostot (.wmv), Apple QuickTime Video Clip -tiedostot (.mov), MPEG 1 System Stream -tiedostot (.mpg, .mpeg), Macromedia Flash Format -tiedostot (.swf), Audio Video Interleave -tiedostot (.avi), MS Advanced Streaming Format -tiedostot (.asf), Beijer E-Designer -tiedostot (.mpa), MPEG Movie Clip -tiedostot (.mpe), MPEG-4 Video -tiedostot (.m4v), Digital Video -tiedostot (.dv), Ogg Vorbis Compressed Video -tiedostot (.ogm), Open Media Format -tiedostot (.omf), MPEG-1 Video -tiedostot (.m1v), MPEG-2 Program Stream Format -tiedostot (.m2p), MPEG-2 Video Only -tiedostot(.m2v), QuickTime Movie (.moov),MPEG-1 Video -tiedostot (.mpv), QuickTime Movie (.qt); VDOScript -tiedostot (.vdo) ja DVD Video Movie -tiedostot (.vob).

Office-tiedostot

Tämä luokka sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Microsoft Wordin asiakirjat ja mallit (.doc, .dot), Microsoft Excelin laskentataulukot ja mallit (.xls, .xlt, .xlam), Microsoft PowerPointin esitykset ja diaesitykset (.ppt, .pps), Microsoft Project -tiedostot (.mpp), Adobe Acrobat -tiedostot (.pdf), tekstitiedostot (.txt), PostScript-tiedostot (.ps), HyperText Markup Language -tiedostot (.htm, .html), Microsoft HTML -asiakirjat (.mht), WildTangentin .PNG -tiedostot (.wpg), Comma-Separated Variables -tekstitiedostot (.csv) ja WordPerfect PC Suite -asiakirjat (.wpd).

Sähköposti

Tämä kategoria sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Microsoft Outlook Personal Folder -tiedostot (.pst), Microsoft Exchange Mail -viestit (.msg), Microsoft Outlook Express E-mail tai Windows Mail (.dbx), Netscape Mail E-mail Message -tiedostot (.snm), Media Stream Broadcast (.msb), Mailbox Message -tiedostot (.mbx), Microsoft Outlook Rules Wizard -tiedostot (.rwz), Microsoft Outlook Express Electronic Mail (.eml), First Reader Saved Message Folder (.fol), (.MsMessageStore).

Yhteystiedot

Tämä kategoria sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Microsoft Outlook Address Book -tiedostot (.wab), Microsoft Personal Address Book -tiedostot (.pab), Palm Address Book -tiedostot (.aba), Beijer E-Designer -tiedostot (.mpa), Palm Date Book -tiedostot (.tda), vCard-tiedostot (.vcf), Microsoft Outlook Address Book (.oab), Microsoft Phonebook (.pbk), Palm DateBook -tiedostot (.dba), Sharp Organizer Telephone Bank (.ozp).

Internet-suosikit

Tämä luokka sisältää seuraavat, mutta ei rajoitu niihin: Internet-osoitetiedostot (.url), jotka näkyvät Internet Explorerin Suosikit -valikossa.

Muut tiedostotyypit

Tämä luokka sisältää tiedostot, jotka olet nimenomaisesti lisännyt varmuuskopiointiin. Tämä luokka sisältää myös ne tiedostot, joita Norton 360 Online ei voi lisätä mihinkään sen tiedostoluokista.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Tietoja varmuuskopioinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8723713_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011