Tiedostojen palauttaminen - Valitse palautettavat tiedostot Varmuuskopiosarjasta

Norton 360 Online tarjoaa helpon tavan palauttaa varmuuskopioidut tiedostot.

Voit etsiä tiedostoja tai kansioita nimen perusteella ja palauttaa ne varmuuskopiosarjasta. Voit käyttää haussa tiedoston tai kansion koko nimeä tai nimen osaa. Voit myös etsiä tiedostoja tietyllä tiedostotunnisteella. Hakutuloksina saat tiedostojen nimet, jotka sisältävät kirjoittamasi tekstin. Kun etsit kansioiden nimiä, Varmuuskopioitava kohde -luettelo näyttää tiedostot, jotka on tallennettu varmuuskopioituihin kansioihin.

Voit etsiä tiedostojen ja kansioiden nimiä myös käyttämällä yleismerkkejä, kuten tähtimerkkejä (*) ja kysymysmerkkejä (?) etsiäksesi tiedostojen tai kansioiden nimiä.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki valitsemassasi varmuuskopiosarjassa olevat tiedostot. Norton 360 Online näyttää poistettavaksi valitun varmuuskopiosarjan sisältämät tiedostoluokat. Tiedostoluokat näkyvät Luokka -kohdassa vasemmassa ruudussa.

Ikkunan Luokka -kohdassa vasemmassa ruudussa käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat seuraava:

Kaikki tiedostotyypit

Voit tarkastella kaikkia varmuuskopiosarjan tiedostoja.

Tiedostoluokat

Voit tarkastella kaikkia vasemmanpuoleisessa osiossa näkyviä, varmuuskopioituja tiedostoluokkia. Kun napsautat tiedostoluokkaa, oikealle puolelle tulee näkyviin kaikki tähän tiedostoluokkaan kuuluvat varmuuskopioidut tiedostot.

Voit tarkastella tiedoston tietoja, esimerkiksi tiedoston tyyppiä ja kokoa sekä viimeisimmän varmuuskopion päivämäärää.

Kansiot

Voit tarkastella kaikkia varmuuskopiosarjaan kuuluvia varmuuskopioituja kansioita, jotka sisältävät tiedostoja.

Näet valitsemaasi varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen alkuperäiset sijainnit.

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Valitut tiedostot

Voit tarkastella kaikkia palautettavia tiedostoja ja kansioita.

Voit palauttaa tiedostot seuraavilla tavoilla:

• Merkitse tai jätä merkitsemättä valintaruutu, joka on poistettavan tiedoston nimen vieressä.

• Valitse kaikki varmuuskopiosarjan tiedostot merkitsemällä Varmuuskopioitava kohde -valintaruutu. Vastaavasti voit jättää kaikki tiedostot valitsematta jättämällä valintaruudun merkitsemättä.

Norton 360 Online näyttää hakukriteerit täyttävien tiedostojen kokonaismäärän ja koon. Voit tarkastella tietoja ikkunan alaosassa.

Kun valitset OK, valitut tiedostot lisätään niiden tiedostojen luetteloon, jotka Norton 360 Online palauttaa. Voit lisätä luetteloon tiedostoja tekemällä uusia hakuja.

Sekä valitsemattomat että valitut tiedostot säilyvät varmuuskopiosarjassa, josta ne voi palauttaa myöhemmin.

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tiedostojen palauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8702380_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011