Aktivointivaroitus

Jos haluat käyttää kaikkia Norton 360 Online -ohjelmiston toimintoja, tuote tulee ensin aktivoida. Jos et aktivoinut tuotetta asennuksen yhteydessä, saat säännöllisesti Norton 360 Online -tuotteen aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen, kunnes olet aktivoinut tuotteen. Tuotteen aktivointi vähentää ohjelmien laitonta käyttöä ja varmistaa, että käytössä on aito Symantec-ohjelma.

Tuote on aktivoitava ilmoitetun ajan kuluessa, tai muuten tuote lopettaa toimintansa. Voit aktivoida tuotteen aktivoinnista ilmoittavan Norton 360 Online -hälytyksen avulla. Aktivointi ei kestä kuin muutaman minuutin.

Norton-palvelun aktivoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8671932_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011