Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Palauttaessasi tiedostoja varmuuskopiosta voit valita, minne Norton 360 Online sijoittaa palautetut tiedostot. Voit palauttaa tiedostot eri kansioon tai niiden alkuperäiseen sijaintiin. Norton 360 Online valitsee oletuksena tiedostojen alkuperäiset sijainnit.

Jos tiedostot palautetaan niiden alkuperäisiin sijainteihin, kansioissa olevat samannimiset, uudemmat tiedostot poistetaan. Jos et halua, että nämä tiedostot korvataan palautetuilla tiedostoilla, sinun täytyy siirtää uudemmat versiot jonnekin muualle ennen kuin suoritat palautuksen. Voit myös palauttaa tiedostot eri sijaintiin.

Voit vaihtaa palautuskohteen miltä tahansa tietokoneelta koska tahansa.

Jotkut asemat käyttävät vanhoja Windows-tiedostojärjestelmiä (kuten FAT-16 tai FAT-32), jotka eivät pysty tallentamaan neljää gigatavua suurempia tiedostoja. Jos haluat varmuuskopioida näin suuria tiedostoja, tarkista, että varmuuskopiointiasema käyttää suuria tiedostokokoja tukevaa tiedostojärjestelmää (esim. NTFS).

Palautettavien tiedostojen sijainnin muuttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

2. Napsauta Palauta tiedostot -ikkunan Palautuskohde -kohdassa Muuta -painiketta.

3. Valitse ikkunassa Uusi sijainti.

4. Tee jokin seuraavista:

• Kirjoita palautussijainti sitä varten tarkoitettuun tilaan.

• Valitse Selaa, siirry selainikkunassa sijaintiin, johon haluat palauttaa tiedostot, ja valitse OK.

5. Tee muut tarvittavat muutokset palautusasetuksiin ja valitse Palauta tiedostot.

6. Seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita voit suorittaa tiedostojen palauttamisen loppuun.

Tiedostojen palauttaminen

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman automaattisesta palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8531748_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011