Automaattiset tehtävät

Norton 360 Online suorittaa nämä toiminnot taustalla havaitessaan, että tietokone on käyttämättömänä. Jos et halua, että tarkistus suoritetaan automaattisesti, poista valintamerkki sen kohdalta luettelosta.

Toiminnon voi suorittaa aina Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta. Jos poistat luettelossa olevan toiminnon kohdalta valintamerkin, toimintoa ei suoriteta automaattisesti.

Tehtävät -valintaikkunan avulla voit merkitä kaikki toiminnot kerralla valituiksi tai valitsematta jätetyiksi.

Jos tiettyjä toimintoja ei suoriteta noin viikkoon, ohjelma saattaa lähettää asiasta muistutuksen.

Voit valita tai poistaa seuraavat toiminnot valinnasta:

Tilapäiset Internet Explorer -tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle Internet-selailun jälkeen.

Windowsin tilapäiset tiedostot

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon luodut tiedostot.

Internet Explorer -historia

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen web-sivujen luettelon.

Levyn optimointi

Eheyttää kiintolevyn tiedostot ja vapaan tilan.

Rekisterin puhdistus

Poistaa Windows-rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Automaattisten tehtävien käyttöönotto tai käytöstä poisto

Tietoja automaattisten tehtävien ajastamisesta

Tietoja tehtävien ajoituksen asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8499360_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011