Sähköpostiuhka havaittu

Sähköpostiuhka havaittu -ikkuna ilmestyy, kun tulevassa tai lähtevässä sähköpostiviestissä on havaittu tietoturvauhka. Sähköpostiuhka havaittu -ikkunassa on seuraavat tiedot:

Riski

Tarkastele tietoja tietoturvauhasta valitsemalla riskitaso (korkea, melko korkea tai matala).

Nimike

Näet lisätietoja riskistä napsauttamalla uhan nimikettä.

Tila

Tila -sarakkeessa näkyy uhan sen hetkinen tila.

Toiminto

Valitse suoritettava toimenpide. Suositellut toiminnot on merkitty tähdellä (*).

Suorita toiminnot

Tällä asetuksella suoritat uhkaa varten valitsemasi toiminnot.

Poista sähköpostiviesti

Tällä asetuksella poistat sähköpostiviestin, jonka Norton 360 Online on tunnistanut uhaksi.

Voit suorittaa toiminnon sähköpostiviestille, joka on tunnistettu uhaksi. Vaihtoehdot ovat:

Poista

Poistaa uhan tietokoneelta.

Tietoturvauhat, esimerkiksi vakoiluohjelmat ja mainosohjelmat, joita muut ohjelmat voivat tarvita, kopioidaan Norton Quarantine and Restore -kansioon.

Jätä pois

Lisää uhan estoluetteloon asetuksissa. Tämä asetus jättää nämä riskit pois tulevista tarkistuksista.

Ohita

Ohittaa havaitun riskin.

Norton 360 Online sisällyttää tietoturvauhan tuleviin tarkistuksiin. Tämä vaihtoehto on valittavissa ainoastaan silloin, kun matalan riskin kohde havaitaan ensimmäisen kerran.

Tämä vaihtoehto on valittavissa ainoastaan kerran, jos et tee muutoksia Matalat riskit -oletusasetuksiin kohdassa Tietokoneen tarkistukset.

Kaikki toimenpiteet eivät ole käytettävissä kaikissa sähköpostiuhissa.

Jos valittua toimenpidettä ei voi tehdä jäljelle jäävälle tietoturvauhalle, uhka tulee jatkuvasti näkyviin Sähköpostiuhka havaittu -ikkunaan. Toiminnot -pudotusvalikko ei näytä kyseisen uhan suhteen aiemmin tehtyjä toimenpiteitä. Voit valita yhden jäljellä olevista toimenpiteistä kyseiselle uhalle.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8475335_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011