Palomuurin säännöt: määritä portit

Jos luot palomuurisäännön tai muokkaat sitä, voit määrittää tietoliikennemenetelmät tai portit, joihin tätä sääntöä sovelletaan. Luokat ovat seuraavat:

Tunnetut portit

Sääntöä sovelletaan luettelosta valittuihin portteihin.

Luettelossa on yleisimmin käytettyjä portteja. Valitse ne portit, joihin haluat sääntöä sovellettavan.

Erikseen määritetyt portit

Sääntöä sovelletaan määrittämiisi portteihin.

Voit määrittää useita portin numeroita välilyönneillä erotettuna.

Porttialue

Sääntöä sovelletaan moniin eri portteihin.

Määritä ensimmäinen (pienin) ja viimeinen (suurin) portin numero.

Sijainti

Sääntö voi koskea joko paikallisia portteja tai etäportteja.

Paikalliset portit ovat portteja, joita tietokone yleensä käyttää saapuvissa yhteyksissä. Etäportit ovat sen tietokoneen portteja, joihin oma tietokoneesi on yhteydessä. Etätietokone käyttää niitä yleensä lähteviin yhteyksiin.

Ohjatun säännönlisäystoiminnon käyttäminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8449248_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/02/2011