Kuinka rekisterin varmuuskopiot palautetaan?

Norton Utilities luo automaattisesti rekisteristä varmuuskopion aina, kun käyttäjä korjaa järjestelmän ongelmia. Näin myöhemmin on tarvittaessa helppoa palauttaa kopioita.

Rekisterin varmuuskopioiden palauttaminen

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Palautus -välilehti.

2. Valitse Palautus-toiminnon Aloitus -näytössä olevasta Valitse toiminto -kohdasta Palauta rekisterin varmuuskopiot.

3. Valitse viimeisin varmuuskopio aiemmin tehtyjen rekisterin varmuuskopioiden luettelosta Palauta rekisterin varmuuskopiot -ikkunassa. Muiden varmuuskopioiden palauttaminen on tarpeen vain erityistapauksissa.

4. Palauta varmuuskopio napsauttamalla Palauta.

Jos olet kokenut käyttäjä, voit valita varmuuskopion ja napsauttaa Avaa, jolloin näet varmuuskopioon liittyvät aliavaimet. Voit sitten valita palautettavat aliavaimet valitsemalla niiden ruudut ja napsauttamalla Palauta -painiketta.

Mitä ovat pika-, täydellinen ja fyysinen tarkistus ja miten niitä käytetään?

Miten kadonneita tai poistettuja tiedostoja palautetaan?

Miten Norton Utilities -ohjelma määrittää tiedostojen kunnon?

Miten tiedostojen kaksoiskappaleita etsitään?

Miten levyasemia korjataan?

Mitä käyttämättömän ohjelman asennuksen poistaminen tarkoittaa?

Miten käyttämätön ohjelma poistetaan?

Tervetuloa Norton Utilities -ohjelmaan

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83566449_norton_utilities_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/06/2018