Miten rekisteri tiivistetään?

Rekisterin tiivistäminen poistaa rekisteristä aukkoja, hukkatilaa ja vioittuneita avaimia. Se suorittaa myös Windows-rekisteritiedostojen fyysisen eheytyksen.

Kun tiivistäminen on suoritettu loppuun, rekisteri on saanut lineaarisen rakenteen, jonka ansiosta sovelluksen vasteaika sekä rekisterin käyttöajat lyhenevät ja järjestelmän suorituskyky paranee.

Rekisterin tiivistäminen

Valitse Luo järjestelmän palautuspiste -valintaruutu, ennen kuin tiivistät rekisterin.

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Suorituskyky -välilehti.

2. Valitse Suorituskyvyn aloitussivun Valitse toiminto: -kohdasta Rekisterin tiivistäminen.

3. Tiivistä rekisteri napsauttamalla Tiivistä rekisteri -ikkunassa Aloita.

Rekisterin tiivistämisessä on seuraavat kolme vaihetta:

• Analysoi: Norton Utilities analysoi rekisterin aukkojen, vapaan tilan sekä vioittuneiden avainten varalta ja tekee rekisteristä varmuuskopion ennen sen siivoamista.

• Tulosten esikatselu: Kun tyhjennysprosessi käynnistyy, järjestelmä etsii vanhentuneita rekisteriarvoja ja poistaa ne rekisteristä automaattisesti. Voit tarkastella tietokoneen hukkatilaa ja säästetyn tilan prosenttiosuutta.

• Rekisterin tiivistäminen: Kun varmuuskopioinnin jälkeinen siivoaminen on valmis, voit tarkastella tietokoneen Rekisterin tiivistäminen -näyttöä.

4. Valitse Käytä, jotta ensimmäisen vaiheen (analysointi) aikana tehdyt muutokset otetaan käyttöön. Sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, jotta muutokset tehdään rekisteriin.

Miksi Windows-rekisteri on puhdistettava?

Miten Windows-rekisteri puhdistetaan?

Miten Ohita-luetteloita määritetään?

Miten Windows-rekisterin ongelmat korjataan?

Mitkä rekisterin osat tarkistetaan?

Tervetuloa Norton Utilities -ohjelmaan

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83508278_norton_utilities_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/06/2018