Kuinka Norton Utilities -kokeiluversio muunnetaan täysversioksi (verkossa)?

Jos tuotetta ei ole aktivoitu, saat säännöllisesti aktivoinnista ilmoittavan hälytyksen, kunnes olet aktivoinut tuotteen. Tuotteen aktivointi vähentää ohjelmistojen laitonta kopiointia ja varmistaa, että käytät aitoa Symantec-ohjelmistoa.

Tämä tuote on aktivoitava 30 päivän kuluessa asennuksesta kelvollisella aktivointikoodilla tai tuote lopettaa toimintansa.

Helpoin tapa muuntaa Norton Utilities -kokeiluversio täysversioksi on napsauttaa Aktivoi nyt -painiketta Hallintapaneeli-ikkunassa. Voit tämän jälkeen valita "Osta" ostaaksesi Norton Utilities -aktivointikoodin Symantecin verkkosivustolta.

Norton Utilities -aktivointikoodin ostaminen (verkossa)

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Valitse avautuvasta ikkunasta Osta ostaaksesi Norton Utilities -aktivointikoodin Symantecin verkkosivustolta.

3. Osta Norton Utilities -aktivointikoodi näyttöön tulevia ohjeita noudattaen.

Norton Utilities -ohjelman aktivointi

Ostettuasi aktivointikoodin voit aktivoida tuotteen Aktivoi nyt -painikkeella, joka näkyy Kojelauta-ikkunassa. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi Aktivoi nyt -ikkunassa ja lähetä tiedot vahvistettavaksi painamalla Aktivoi nyt -painiketta.

Norton Utilities -ohjelmiston aktivoiminen

1. Valitse Norton Utilities -pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Anna avautuvassa ikkunassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi ja lähetä tietosi tarkistettavaksi valitsemalla Aktivoi nyt.

3. Aktivoi tuote noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Mitkä ovat Norton Utilities -ohjelmiston vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

Mistä Norton Utilities -ohjelmiston uusin versio ladataan?

Kuinka Norton Utilities -ohjelmisto asennetaan ja aktivoidaan (verkossa)?

Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan CD-levyn avulla?

Olen asentanut ja aktivoinut Norton Utilities -ohjelmiston. Mitä teen seuraavaksi?

Kuinka pidän järjestelmän kunnossa Norton Utilities -ohjelmiston avulla?

Kuinka tietokoneen rekisterin tarkistus ajoitetaan?

Mitä ovat Norton Utilities -ohjelmiston eri välilehdet ja mikä niiden tehtävä on?

Tervetuloa Norton Utilities -ohjelmistoon

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164342
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/06/2019