Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan (verkossa)?

Norton Utilities -kokeiluversio on ladattavissa täältä:

http://norton.com/nu16

Kun olet ladannut asennustiedoston sivustoltamme, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa. Ohjattu toiminto opastaa asennuksen joka vaiheessa.

Tämä tuote on aktivoitava 30 päivän kuluessa asennuksesta kelvollisella aktivointikoodilla tai tuote lopettaa toimintansa.

Norton Utilities -aktivointikoodin hankkiminen

Helpoin tapa muuntaa Norton Utilities -ohjelmiston kokeiluversio täysversioksi on napsauttaa Kojelauta -ikkunan Aktivoi nyt -painiketta. Valitse sitten Aktivoi nyt -ikkunasta Osta ja osta Norton Utilities -aktivointikoodi Symantecin verkkosivustolta.

Norton Utilities -ohjelman aktivoiminen

Ostettuasi aktivointikoodin voit aktivoida tuotteen Aktivoi nyt -painikkeella, joka näkyy Kojelauta -ikkunassa. Anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi Aktivoi nyt -ikkunassa ja lähetä tiedot vahvistettavaksi painamalla Aktivoi nyt -painiketta.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin aloitat, sulje kaikki avoimet ohjelmat ja varmista, että tietokoneesi verkkoyhteys toimii.

Norton Utilities -ohjelman lataamiseen tarvitaan internet-yhteys.

Norton Utilities -ohjelman asentaminen

1. Lataa asennustiedosto sivustoltamme:

http://norton.com/nu16

2. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

3. Lue Tervetuloa Norton Utilities -ohjelman ohjattuun asennukseen -ikkunassa oleva lisenssisopimus ja napsauta Hyväksyn.

4. Valitse Asennusasetukset -ikkunasta Seuraava.

(Valinnainen) Voit vaihtaa Norton Utilities -ohjelman asennussijaintia valitsemalla Selaa.

5. Kun asennus on valmis, Norton Utilities kehottaa aloittamaan ensitarkistuksen. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat aloittaa tarkistuksen, valitse Kyllä ja napsauta Valmis.

• Jos haluat peruuttaa tarkistuksen, valitse Ei ja napsauta Valmis.

Norton Utilities -ohjelman käyttäminen

1. Valitse Kaikki ohjelmat.

2. Valitse Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

tai vaihtoehtoisesti

Voit myös kaksoisnapsauttaa työpöydän Norton Utilities -kuvaketta.

Norton Utilities -aktivointikoodin hankkiminen (verkosta)

1. Valitse Norton Utilities -ohjelman pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Valitse avautuvasta ikkunasta Osta ostaaksesi Norton Utilities -aktivointikoodin Symantecin verkkosivustolta.

3. Osta Norton Utilities -aktivointikoodi näyttöön tulevia ohjeita noudattaen.

Norton Utilities -ohjelman aktivoiminen

1. Valitse Norton Utilities -ohjelman pääikkunasta Aktivoi nyt.

2. Anna avautuvassa ikkunassa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodi ja lähetä tietosi tarkistettavaksi valitsemalla Aktivoi nyt.

3. Aktivoi tuote noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita.

Mitkä ovat Norton Utilities -ohjelmiston vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

Mistä Norton Utilities -ohjelman uusimman version voi ladata?

Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan CD-levyn avulla?

Kuinka Norton Utilities -kokeiluversio muunnetaan täysversioksi (verkossa)?

Norton Utilities on asennettu ja aktivoitu. Mitä teen seuraavaksi?

Kuinka järjestelmän voi pitää hyvässä kunnossa Norton Utilities -ohjelmalla?

Kuinka tietokoneen rekisterin tarkistus ajoitetaan?

Millaisia toimintoja Norton Utilities -ohjelman välilehdillä on?

Tervetuloa Norton Utilities -ohjelmaan

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164338_norton_utilities_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä:  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/11/2013