Mitkä ovat Norton Utilities -ohjelmiston vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

Microsoft® Windows® XP SP3 (vain 32-bittinen)

• SUORITIN: Pentium® 4 tai vastaava 233 MHz:n suoritin (vähimmäisvaatimus) | Core™ 2 Duo tai vastaava 300 MHz:n suoritin (suositus) tai tehokkaampi

• Muisti: 64 Mt (vähintään) | 128 Mt (suositus)

Microsoft Windows Vista® (32-bittinen ja 64-bittinen)

• SUORITIN: 1 GHz

• Muisti: 1 Gt

Microsoft® Windows® 7/8

• SUORITIN: 1 GHz

• 1 Gt 32-bittisessä versiossa tai 2 Gt 64-bittisessä versiossa

Laitevaatimukset

• 150 Mt vapaata kiintolevytilaa

• Näyttö: SVGA (1 024×768)

• CD-asema (ellei asennusta suoriteta sähköisenä ohjelmistolatauksena)

• Tuotteen rekisteröinti ja tuotepäivitysten vastaanotto edellyttävät internet-yhteyttä.

• Internet-liittymän hankkiminen, internet-käyttömaksut ja puhelumaksut ovat käyttäjän vastuulla.

Selainvaatimukset

Internet-selain vaaditaan Norton Utilities -ohjelman lataamiseksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83164334_norton_utilities_help_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/06/2018