Mitkä ovat Norton Utilities -ohjelmiston vähimmäisjärjestelmävaatimukset?

Microsoft® Windows® XP SP3 (vain 32-bittinen)

• SUORITIN: Pentium® 4 tai vastaava 233 MHz:n suoritin (vähimmäisvaatimus) | Core™ 2 Duo tai vastaava 300 MHz:n suoritin (suositus)

• Muisti: 64 Mt (vähintään) | 128 Mt (suositus)

Microsoft Windows Vista® (32-bittinen ja 64-bittinen)

• SUORITIN: 1 GHz

• Muisti: 1 GB

Microsoft Windows 7/8

• SUORITIN: 1 GHz

• 1 Gt 32-bittisessä versiossa tai 2 Gt 64-bittisessä versiossa

Laitteistovaatimukset

• Kiintolevytila: 100 Mt vapaata tilaa

• Näyttö: SVGA (1 024×768)

• CD-asema (ellei asennusta suoriteta sähköisenä ohjelmistolatauksena)

• Tuotteen rekisteröinti ja tuotepäivitysten vastaanotto edellyttävät internet-yhteyttä.

• Internet-liittymän hankkiminen, internet-käyttömaksut ja puhelumaksut ovat käyttäjän vastuulla.

Selainvaatimukset

Internet-selain vaaditaan Norton Utilities -ohjelman lataamiseksi.

Mistä Norton Utilities -ohjelman uusimman version voi ladata?

Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan (verkossa)?

Kuinka Norton Utilities -ohjelma asennetaan ja aktivoidaan CD-levyn avulla?

Kuinka Norton Utilities -kokeiluversio muunnetaan täysversioksi (verkossa)?

Norton Utilities on asennettu ja aktivoitu. Mitä teen seuraavaksi?

Kuinka järjestelmän voi pitää hyvässä kunnossa Norton Utilities -ohjelmalla?

Kuinka tietokoneen rekisterin tarkistus ajoitetaan?

Millaisia toimintoja Norton Utilities -ohjelman välilehdillä on?

Tervetuloa Norton Utilities -ohjelmaan