Norton-tilauksen uusimistunnuksen aktivointi

Norton-tuotetunnuksella aktivoidaan uusi tuote sen jälkeen, kun tuote on asennettu tietokoneelle, kun taas uudistamiskoodilla pidennetään olemassa olevan tilauksen voimassaoloaikaa. Uudistamiskoodin käyttö edellyttää, että olet asentanut oikean tuotteen ja aktivoinut sen tuotetunnuksella. Jos annat koodin väärään tuotteeseen, saatat saada virheilmoituksen "Virheellinen tuotetunnus" tai "Virheellinen tilauksen uudistamistunnus".

Aivan ensimmäiseksi sinun on selvitettävä, onko sinulla käytössäsi tuotetunnus vai tilauksen uudistamiskoodi. Tuotetunnus on 25-merkkinen koodi, joka muodostuu kirjaimista ja numeroista. Uudistamiskoodi sen sijaan on 19-merkkinen koodi, joka muodostuu niin ikään kirjaimista ja numeroista.

Tuotetunnus voi näyttää esimerkiksi tällaiselta: A1BCD-EFGHI-234J5-K67KL-890MN. Uudistamiskoodi puolestaan on tämän näköinen: ABC123DE4567FGH89JK.

Valitse tilannettasi kuvaava väite sen perusteella, onko sinulla tilauksen uudistamiskoodi vai tuotetunnus ja oletko jo asentanut tuotteen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v83110711_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 25/04/2018