Palauta tiedostot - Palauta sijainti

Tiedostot voi palauttaa joko niiden Alkuperäiseen sijaintiin tai Uuteen sijaintiin.

Voit lisätä uuden palautussijainnin Selaa -painikkeen avulla tai kirjoittaa sen osoitteen. Norton 360 Online luo kansiot, joihin varmuuskopioidut tiedostot palautetaan.

Norton 360 Online näyttää palautettaviksi valittujen tiedostojen kokonaismäärän ja yhteiskoon.

Jos alkuperäisessä sijainnissa on samannimisiä tiedostoja, palautettavat tiedostot korvaavat ne. Jos haluat välttää alkuperäisessä sijainnissa olevien tiedostojen korvaamisen, muista vaihtaa niiden nimet ennen palauttamista.

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tiedostojen palauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8278951_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011