Valitse palautettavat tiedostot

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki valitsemassasi lähteessä olevat tiedostot. Norton 360 Online myös luetteloi kaikki lähdekansiot vasempaan ruutuun hierarkisesti. Voit siirtyä eri kansiohin tai sijainteihin, joissa on tiedostoja.

Oikeassa ruudussa näkyy kunkin tiedoston tietoja, kuten tiedoston tyyppi, tiedoston koko sekä luontipäivä ja muokkauspäivä. Voit tarkastella ikkunan alaosasta tietoja, jotka koskevat esimerkiksi kansiossa olevien tiedostojen lukumäärää ja kansion kokonaiskokoa. Näet tiedoston sijainnin, kun liikutat hiiren osoittimen tiedostonimen päälle.

Voit valita tiedostot seuraavilla tavoilla:

• Lisää valintamerkki tiedostonimen vieressä olevaan ruutuun tai poista merkki siitä.

• Lisää valintamerkki vasemmassa ruudussa olevaan kansioon, jos haluat valita kaikki kansiossa olevat tiedostot.

• Voit sisällyttää tai ohittaa kaikki kansion tiedostot oikean ruudun Varmuuskopioinnin kohde -valintaruudulla.

Kun valitset Sulje, merkityt tiedostot jäävät Norton 360 Online -ohjelmiston siitä luokasta palautettamien tiedostojen luetteloon. Kaikki tiedostot, joita ei ole merkitty, poistetaan palautettavien tiedostojen luettelosta.

Sekä valitut että valitsemattomat tiedostot jäävät varmuuskopioon, jotta voit palauttaa ne myöhemmin.

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Tiedostojen palauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8278948_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011