Lisätietoja nykyisestä tarkistustoiminnosta

Nämä tiedot sisältävät luettelon viimeisimmän tarkistuksen kohteista ja toiminnoista. Tarkistuksen tyypistä riippuen tietoihin sisältyy yksityiskohtainen raportti tarkistuksen tuloksista. Napsauttamalla linkkejä voit tehdä lisätoimintoja tai tarkastella lisätietoja.

Näkyviin tulee tarkistuksen tyypistä riippuen seuraavanlaisia tietoja:

• Tietokoneen optimoinnin puhdistustoiminnoissa Norton 360 Online näyttää luettelon tiedostoista, jotka poistettiin puhdistustarkistuksessa.

Tiedot kertovat myös, kuinka paljon levytilaa tarkistuksessa vapautui.

• Virustarkistus ja Vakoiluohjelmien tarkistus näyttävät tilastotietoa tiedostojen lukumäärästä, jotka on tarkistettu sekä tietoa löydetyistä ja käsitellyistä tietoturvauhista.

• Varmuuskopioinnin ja palautuksen toiminnoissa näet viimeisimpien varmuuskopiointi- tai palautustoimintojen päivämäärät ja tilan.

Jos varmuuskopioinnin tai palautuksen tila näyttää, että joitakin tiedostoja ei varmuuskopioitu tai palautettu, tarkista seuraavat seikat:

• Pidä huoli, että suljet kaikki muut käynnissä olevat ohjelmat ennen kuin varmuuskopioit tiedostosi.

Norton 360 Online ei voi tehdä varmuuskopioita sellaisista tiedostoista, jotka ovat toisen ohjelman käytössä.

• Tiedostot saattavat jäädä pois toiminnosta siksi, että ne ovat jonkin muun ohjelman käytössä.

• Sinulla ei välttämättä ole tarvittavia käyttöoikeuksia, jotta voit varmuuskopioida tai palauttaa tiedostot valitsemaasi sijaintiin.

• Jos tiedostojen koko ylittää 4 Gt, voi olla, että varmuuskopiointiin tai palautukseen valitsemasi asema ei pysty käsittelemään niitä. Kaikki tiedostojärjestelmät eivät pysty tallentamaan näin suuria tiedostoja.

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8278901_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/07/2011