Tarkistuksen suorittaminen komentoriviltä

Norton-tuotteella voi tehdä tarkistuksen komentoriviltä avaamatta Norton-pääikkunaa. Kirjoita tarkistettavan tiedoston nimi ja polku tai mukauta tarkistusta lisäämällä siihen haluamasi komento. Seuraavassa on joitakin usein käytettyjä komentoja:

/?

NAVW32 käynnistää ohjeen ja sulkeutuu.

/A

Tarkistaa kaikki asemat

/S-

Poistaa käytöstä alakansioiden tarkistuksen

/BOOT

Tarkistaa vain käynnistystietueet

/QUICK

Suorittaa pikatarkistuksen

[folder_path]\*[?]

Tarkistaa annettua yleismerkkiä vastaavat tiedostot

[drive|folder|file]

Tarkistaa määritetyn aseman, kansion tai tiedoston.

Tarkistuksen suorittaminen komentoriviltä

1. Kirjoita komentoriville polku, josta Norton löytyy, ja kirjoita suoritettavan tiedoston nimi.

Seuraavista esimerkeistä näet tarkistuskomennon muotosäännöt:

• "\Program Files\Norton Security\Engine\version\NAVW32" /command_name

Version edustaa Norton-palvelun versionumeroa ja command_name komentoa.

• "\Program Files\Norton Security\Engine\version\NAVW32" [path]file_name

Version edustaa Norton-palvelun versionumeroa ja [path] file_name sijaintia, nimeä ja tiedoston tunnistetta.

2. Paina Enter-näppäintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8278351_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 18/06/2018