Tarkistuksen suorittaminen komentoriviltä

Norton 360 Online -ohjelmalla voidaan tehdä tarkistus komentoriviltä avaamatta Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaa. Kirjoita tarkistettavan tiedoston nimi ja polku tai mukauta tarkistusta lisäämällä siihen haluamasi komento. Valittavana ovat seuraavat komennot:

/?

NAVW32 käynnistää ohjeen ja sulkeutuu.

/A

Tarkistaa kaikki asemat

/L

Tarkistaa paikalliset asemat

/S[+|-]

Ottaa käyttöön (+) tai poistaa käytöstä (-) alakansioiden tarkistuksen

/B[+|-]

Ottaa käyttöön (+) tai poistaa käytöstä (-) käynnistyslohkon ja pääkäynnistystietueen tarkistuksen (esimerkiksi NAVW32 C: /B+ tai NAVW32 C: /B-)

/BOOT

Tarkistaa vain käynnistystietueet

/QUICK

Suorittaa pikatarkistuksen

/SE[+|-]

Ottaa käyttöön (+) tai poistaa käytöstä (-) pikatarkistuksen

/ST[+|-]

Ottaa käyttöön (+) tai poistaa käytöstä (-) piilotettujen tiedostojen tarkistuksen

[folder_path]\*[?]

Tarkistaa annettua yleismerkkiä vastaavat tiedostot

[drive|folder|file]

Tarkistaa määritetyn aseman, kansion tai tiedoston.

/SESCAN

Suorittaa pikatarkistuksen taustalla.

Norton 360 Online näyttää tarkistusikkunan vain, jos uhka havaitaan.

Tarkistuksen suorittaminen komentoriviltä

1. Kirjoita komentoriviin polku, josta Norton 360 Online löytyy, ja kirjoita suoritettavan tiedoston nimi.

Seuraavista esimerkeistä näet tarkistuskomennon muotosäännöt:

• "\Program Files\Norton 360 Online\Engine\version\NAVW32" /command_name,

Missä versio edustaa Norton 360 Online versiota ja command_name edustaa komentoa.

• "\Program Files\Norton 360 Online\Engine\version\NAVW32" [path]file_name

Missä version edustaa Norton 360 Online -ohjelman version numeroa ja [path] file_name sijaintia, nimeä ja tiedoston tyyppiä.

2. Paina Enter-näppäintä.

Tuotteen versionumeron löytäminen

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8278351_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011