Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Yhteystiedot

Ikkunassa näkyvät kaikki Yhteystiedot-luokkaan kuuluvat tiedostot. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki Yhteystiedot-luokan tiedostot. Voit tarkastella Yhteystiedot-luokan tiedostojen kokonaiskokoa ja määrää. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Yhteystiedot-luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Yhteystiedot-luokan tiedostot

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Yhteystiedot-luokkaan kuuluvan tiedoston koon

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Yhteystiedot-luokka sisältää tyypillisimmät yhteystieto-ohjelmistojen tiedostotyypit. Näitä ovat mm. seuraavat:

• Microsoft Outlook Address Book -tiedostot (.wab)

• Microsoft Personal Address Book -tiedostot (.pab)

• Microsoft Outlook Address Book -tiedostot (.oab)

• Microsoft Phonebook -tiedostot (.pbk)

• Palm Address Book -tiedostot (.aba)

• Palm DateBook -tiedostot (.dba)

• Palm Date Book -tiedostot (.tda)

• Beijer E-Designer -tiedostot (.mpa)

• Sharp Organizer Telephone Bank -tiedostot (.ozp)

• vCard-tiedostot (.vcf)

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8256953_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011