Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Verkkosuosikit

Ikkunassa näkyvät kaikki Internet-suosikit-luokkaan kuuluvat tiedostot. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki Internet-suosikit-luokan tiedostot. Voit tarkastella Internet-suosikit-luokan tietoja, kuten tiedostojen kokonaiskokoa. Näet myös luokan tiedostojen yhteismäärän. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Internet-suosikit-luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Internet-suosikit-luokan tiedostot

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Internet-suosikit-luokkaan kuuluvan tiedoston koon

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Internet-suosikit-luokka sisältää internet-sijaintien tiedostot (.url), jotka näkyvät Internet Explorerin Suosikit -luettelossa.

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta