Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Office-asiakirjat

Ikkunassa näkyvät kaikki Office-tiedostot-luokkaan kuuluvat tiedostot. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki Office-tiedostot-luokan tiedostot. Voit tarkastella Office-tiedostot-luokan tietoja, kuten tiedostojen kokonaiskokoa. Näet myös luokan tiedostojen yhteismäärän. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Office-tiedostot-luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Office-tiedostot-luokan tiedostot

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Office-tiedostot-luokkaan kuuluvan tiedoston koon

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Office-tiedostot-luokka sisältää tyypillisimmät tekstinkäsittely- ja asiakirjatiedostotyypit. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

• Microsoft Word -tiedostot (.doc, .dot, .docx, .docm, .dotx, .dotm, .wbk, .mcw, .rtf)

• Microsoft Excel -tiedostot (.xls, .xlt, .xlsx, .xlsm, .xltx, .xlsb, .xlm, .xlk, .xlc, .xlam)

• Microsoft PowerPoint -tiedostot (.ppt, .pps, .pptx, .pptm, .potx, .potm, .ppam, .ppsx, .ppsm, .ppa)

• Microsoft OneNote -tiedostot (.one, .onepkg)

• Microsoft Publisher -tiedostot (.pub)

• Microsoft Project -tiedostot (.mpp)

• Microsoft Access -tiedostot (.mam, .maq, .mar, .mat, .mdb)

• Microsoft Visio -tiedostot (.vsd)

• WordPerfect-tiedostot (.wp, .wpm, .wpt, .wps, .wpd)

• Lotus-tiedostot (.lwp, .wk1, .wk3, .wk4, .wkq, .ws1, .ws2, .ws3, .ws4, .ws5, .ws6, .ws7)

• Adobe Acrobat -tiedostot (.pdf)

• Tekstitiedostot (.txt)

• PostScript-tiedostot (.ps)

• HTML-tiedostot (.htm, .html, .mht)

• WildTangent branded PNG -tiedostot (.wpg)

• Pilkuin erotetut tekstitiedostot (.csv)

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8250904_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011