Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Taloutta koskevat tiedostot

Ikkunassa näkyvät kaikki Taloustiedostot-luokkaan kuuluvat tiedostot. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki Taloustiedostot-luokan tiedostot. Voit tarkastella Taloustiedostot-luokan tietoja, kuten tiedostojen kokonaiskokoa. Näet myös luokan tiedostojen yhteismäärän. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Taloustiedostot-luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Taloustiedostot-luokan tiedostot

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Taloustiedostot-luokkaan kuuluvan tiedoston koon

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Taloutta koskevat tiedostot -luokka sisältää tyypillisimmät talousohjelmistojen tiedostotyypit. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

• Microsoft Money -tiedostot (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf)

• Quicken Data -tiedosto (.qdt)

• QuickBooks -tiedostot (.qba, .qbb, qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qsd, .qel, .qph, q00, q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98, .qdf, .qdb, .qdf, .qif)

• TurboTax Tax Return -tiedostot (.tax)

• H&R Tax Return -tiedostot (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06)

• TaxACT-tiedostot (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9)

• Simply Accounting -tiedostot (.sdb)

• Olicom Fax -tiedostot (.ofx)

• Open Financial Connectivity -tiedostot (.ofc)

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8250901_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011