Hallitse varmuuskopiosarjoja - Muut tiedostotyypit

Ikkunassa näkyvät Muut tiedostotyypit -luokkaan lisätyt kohteet. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Muut tiedostotyypit -luokka ei sisällä tiedostotunnisteita. Tämä luokka sisältää ne tiedostot, jotka olet nimenomaisesti valinnut varmuuskopioitaviksi. Norton 360 Online ei sisällytä näitä tiedostoja mihinkään muuhun tiedostoluokkaan, kun se tutkii tietokoneesi varmuuskopioitavia tiedostoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Muut tiedostotyypit -luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Muut tiedostotyypit -luokkaan lisätyt tiedostot.

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Muut tiedostotyypit -luokan tiedoston koon.

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8250898_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011