Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Musiikki

Ikkunassa näkyvät kaikki Musiikki-luokkaan kuuluvat tiedostot. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki Musiikki-luokan tiedostot. Voit tarkastella Musiikki-luokan tiedostojen kokonaiskokoa ja määrää. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Musiikki-luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Musiikki-luokan tiedostot

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Musiikki-luokkaan kuuluvan tiedoston koon

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Musiikki-luokka sisältää tyypillisimmät musiikkiohjelmistojen tiedostotyypit. Näitä ovat mm. seuraavat:

• MPEG Audio Stream, Layer III -tiedostot (.mp3); MPEG-4 Video -tiedostot (.mp4); MPEG-4 Audio Layer -tiedostot (.m4a); MPEG-2 Advanced Audio Coding -tiedostot (.aac); MPEG Audio Stream, Layer I -tiedostot (.mp1); MPEG Audio Stream, Layer II -tiedostot (.mp2)

• Apple Protected AAC -tiedostot (.m4p)

• Audio Interchange -tiedostot ( .aif, .aifc, .aiff)

• Audio Codec 3 -tiedostot (.a3c)

• Fast Tracker 2 Extended Module -tiedostot (.xm)

• Free Lossless Audio Codec -tiedostot (.flac)

• Microsoft Windows Media Audio -tiedostot (.wma)

• MIDI-tiedostot (.rmi)

• Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format -tiedostot (.ape)

• MP3 Playlist -tiedostot (.m3u)

• Musical Instrument Digital Interface MIDI Sound -tiedostot (.mid; .midi)

• Soittolista (.pls)

• Real Networks RealMedia Streaming Media -tiedostot (.ra), RealMedia Streaming Media -tiedostot (.rm), RealMedia Metafile -tiedostot (.ram)

• ScreamTracker v3 Sound -tiedostot (.s3m)

• Waveform Audio -tiedostot (.wav)

• Windows Media Player -soittolista (.wpl)

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8250892_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011