Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Sähköposti

Ikkunassa näkyvät kaikki Sähköposti-luokkaan kuuluvat tiedostot. Ikkunassa näkyvät tiedostot voidaan varmuuskopioida heti.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki Sähköposti-luokan tiedostot. Voit tarkastella Sähköposti-luokan tiedostojen kokonaiskokoa ja määrää. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Ikkunan taulukossa näkyvät kaikki Sähköposti-luokkaan kuuluvat tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopiointikohde

Näyttää kaikki Sähköposti-luokan tiedostot

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kunkin Sähköposti-luokkaan kuuluvan tiedoston koon

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Sähköposti-luokka sisältää tyypillisimmät sähköpostitiedostotyypit. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

• Microsoft Outlook Personal Folder -tiedostot (.pst)

• Microsoft Exchange Mail -viestit (.msg)

• Microsoft Outlook Express -sähköposti tai Windows Mail (.dbx)

• Microsoft Outlook Express -sähköposti (.eml)

• Microsoft Outlook Rules Wizard -tiedostot (.rwz)

• Microsoft Message Store -tiedostot (.MsMessageStore)

• Netscape Mail email message -tiedostot (.snm)

• Media Stream Broadcast -tiedostot (.msb)

• Mailbox Message -tiedostot (.mbx)

• First Reader Saved Message Folder -tiedostot (.fol);

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8250889_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011