Norton-tuotteen siirtäminen uuteen Windows-käyttöjärjestelmäversioon

Tämän dokumentin ohjein pidät tietokoneesi suojattuna Norton-tuotteella silloinkin, kun siirryt uuteen käyttöjärjestelmään. Tämä dokumentti on avuksi, kun

• siirryt vanhemmista Windows-versioista Windows 10 -käyttöjärjestelmään.

• päivität tietokoneen sen vuoksi, että Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän tuen 8.4.2014

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v81685560_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/07/2018