Norton-tuotteen siirtäminen uuteen Windows-käyttöjärjestelmäversioon

Tämän dokumentin ohjein pidät tietokoneesi suojattuna Norton-tuotteella silloinkin, kun siirryt uuteen käyttöjärjestelmään. Tämä dokumentti on avuksi, kun

• siirryt vanhemmista Windows-versioista Windows 10 -käyttöjärjestelmään.

• päivität tietokoneen sen vuoksi, että Microsoft lopetti Windows XP -käyttöjärjestelmän tuen 8.4.2014