Varmuuskopioinnin tiedot

Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa voi tarkastella Norton 360 Online -ohjelman viimeksi suorittamien varmuuskopiointitoimien tilaa. Voit myös katsoa, onko varmuuskopioinnin tilan kuvake käytössä vai ei. Kohteen vieressä oleva kuvake ilmaisee kohteen tilan.

Jos jokin kohdista vaatii toimenpiteitä, näyttöön tulevassa sanomassa kerrotaan, mitä seuraavaksi pitää tehdä. Tarvittaessa näkyviin tulee Lisätiedot -linkki, jota napsauttamalla voi tarkastella Tietoturvahistoria -ikkunan tietoja. Voit tarkastella varmuuskopiointitoimien tietoja, kuten vakavuusastetta, päivämäärää ja aikaa, tilaa sekä suositeltavia toimenpiteitä.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu toiminnot, jotka ovat osa varmuuskopiointia:

Varmuuskopiointi

Ilmaisee, kuinka äskettäin varmuuskopiointi on suoritettu.

Norton 360 Online näyttää päivän ja kellonajan, jolloin varmuuskopiointi viimeksi suoritettiin. Se näyttää myös viestin, josta käy ilmi varmuuskopioinnin tila. Kun poistat Varmuuskopiointi-toiminnon käytöstä, Norton 360 Online lakkaa valvomasta varmuuskopiointitoimintojen tilaa.

Varmuuskopiointitilan peittokuvat

Osoittaa, onko toiminto käytössä.

Kun tämä toiminto on käytössä, Norton 360 Online lisää kuvakkeen tiedostoihin, joka ilmaisee tiedostojen varmuuskopiointitilan.

Lisäksi voit käyttää seuraavia toimintoja kohdassa Asioita, joita voit tehdä :

Suorita varmuuskopiointi nyt

Suorita varmuuskopiointi välittömästi.

Varmuuskopioitavat tiedostot ja varmuuskopion sijainti ovat ne, jotka valitsit varmuuskopiointiasetuksia määrittäessäsi.

Palauta tiedostot

Palauttaa aiemmin varmuuskopioidut tiedostot.

Voit myös muuttaa palautusasetuksia ennen varmuuskopioitujen tiedostojen palauttamista. Varmista, että varmuuskopioinnille määrittämäsi sijainti, esimerkiksi CD-levyt tai ulkoinen kiintolevy, on käytettävissä ennen palautuksen aloittamista.

Hallitse varmuuskopiosarjoja

Voit muuttaa varmuuskopioinnin asetuksia.

Voit muuttaa varmuuskopioitavien tiedostojen sarjaa, varmuuskopioinnin sijaintia sekä varmuuskopioinnin aikataulua.

Poista varmuuskopiointi käytöstä/Ota varmuuskopiointi käyttöön

Kytkee pois automaattiset tai ajoitetut varmuuskopioinnit.

Kun varmuuskopioinnit poistetaan käytöstä, määrittämäsi ajastus, sijainti ja tiedostot säilytetään myöhempää käyttöä varten.

Tietoja varmuuskopioinnin valmistelusta

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta