Verkko-ostotilauksen vahvistaminen

Jos tilasit Norton-tilauksen verkosta, tilauksesi pitää vahvistaa Norton-tilissä. Voit ladata Norton-palvelun ja hallita tilausta vasta tilauksen vahvistamisen jälkeen.

Tilauksen vahvistus on helppo tarkistaa palvelun kuvakkeesta Tilaukset -sivulla. Jos tilausta ei ole vahvistettu, kuvake näkyy himmeänä. Lisäksi tuotteen tiedot näkyvät Tilaukset -sivulla. Kun tilaus on vahvistettu, tilauksen tiedot näkyvät Tilaustiedot -osiossa.

Norton-tilisi luodaan automaattisesti, kun teet verkkotilauksen. Voit kirjautua tiedoillasi Norton-tiliisi ja vahvistaa ostoksesi. Norton-tilaus rekisteröidään automaattisesti Norton-tilillesi.

Voit myös peruuttaa tilauksen, jos et ole sellaista tehnyt.

Kaikki verkkotilaukset eivät edellytä vahvistamista. Jos annoit tilauksen ostamisen aikana virheellisen salasanan tai laskutustiedot, sinun on vahvistettava tilauksesi.

Verkko-ostotilauksen vahvistaminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse näkyviin tulevasta palkista Vahvista nyt.

3. Valitse Norton-tilauksen vahvistus -sivun Vahvista tilauksesi -kohdasta Kyllä, tein tämän tilauksen ja kirjoita tuotteen sarjanumero.

Tuotteen sarjanumero on ilmoitettu Nortonilta sähköpostitse saamassasi tilausvahvistuksessa.

4. Valitse Vahvista tilaus

Jos haluat peruuttaa tilauksen, valitse Ei, en tehnyt tätä tilausta ja valitse sitten Hylkää tilaus.

5. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v81400923_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/04/2017