Norton-tuotteen tilauksen automaattisen uusimisen peruuttaminen

Norton Automatic Renewal -palvelussa voit uusia Norton-tuotteen tilauksen automaattisesti ennen sen vanhenemista. Palvelu tarjoaa jatkuvat päivitykset ja vuodesta toiseen kestävän suojauksen laitteille, joiden käyttäjät ovat valinneet Norton Automatic Renewal -palvelun. Jos olet hankkinut Norton-tuotteen kuukausitilauksen, saat suojaa kuukaudesta toiseen.

Voit peruuttaa Automatic Renewal -palvelun milloin tahansa tilauksen voimassaoloaikana poistamalla automaattisen uudistamisen käytöstä. Jos automaattinen uudistaminen ei ole käytössä, sinun on uusittava tilauksesi manuaalisesti ennen tilauksen umpeutumista.

Jos peruutat Norton Automatic Renewal -palvelun, sinun on uusittava tilauksesi manuaalisesti tilauksen päättyessä, jotta voit vastaanottaa tietoturvapäivityksiä.

Voit peruuttaa Norton Automatic Renewal -palvelun myös ottamalla yhteyden Nortonin asiakaspalveluun.

Norton-tuotteen tilauksen automaattisen uusimisen peruuttaminen

1. Kirjaudu Norton Management -ohjelmaan.

2. Valitse Oma tili -välilehti.

3. Valitse Oma tili -sivulta Automaattinen uusinta ja tilaukset.

4. Siirrä Automaattinen uusinta ja tilaukset -sivun Automaattinen uudistaminen -sarakkeen KÄYTÖSSÄ/EI KÄYTÖSSÄ -säädin EI KÄYTÖSSÄ -asentoon.

Tietoja Norton Automatic Renewal -palvelusta

Laitteen suojaaminen Norton-tietoturvatuotteen avulla

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v81211463_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/05/2014