Norton Utilities 16.0 -ohjelman ominaisuudet

Tarpeettomat tiedostot, vanhentuneet rekisterimerkinnät ja kiintolevyn ongelmat voivat hidastaa tietokonettasi ja jopa aiheuttaa kaatumisia. Norton Utilities 16.0 puhdistaa tietokoneen ja siten nopeuttaa laitteen toimintaa. Ohjelma etsii ja korjaa Microsoft® Windowsin® ongelmat järjestelmän jumittumisen, kaatumisen ja hidastumisen sekä tärkeiden tietojen menettämisen estämiseksi. Se nopeuttaa tietokoneen käynnistymistä. Ohjelma korjaa ja optimoi Windowsin rekisterin, mikä parantaa järjestelmän vakautta ja nopeuttaa ohjelmien käynnistymistä. Se jopa puhdistaa kiintolevyn, mikä tehostaa tietokoneen yleistä suorituskykyä ja vapauttaa levytilaa tärkeille tiedoillesi.

Tärkeimmät toiminnot

• Kiintolevyjen eheyttäminen (Speed Disk™) : Tuo yhteen (eheyttää) ja järjestää uudelleen (optimoi) tiedostot ja tiedot, jotka ovat hajallaan kiintolevyllä.

• Levyasemien korjaaminen(Disk Doctor) : Tarkistaa kiintolevyn ja hälyttää mahdollisista ongelmista, jotka voivat aiheuttaa tietokonevirheitä ja kaataa kiintolevyn.

• Tietosuojatyhjennys : Suojaa yksityisyyttäsi poistamalla pysyvästi kaikki tallenteet toimistasi tietokoneella ja verkossa.

• Rekisterin tyhjennys : Auttaa poistamaan Windowsin rekisterin ongelmat, jotka voivat hidastaa tietokonetta, aiheuttaa virheilmoituksia ja kaataa Windowsin.

• Rekisterin tiivistäminen : Poistaa rekisterin aukot, tyhjän tilan ja vioittuneet tiedostot sekä tiivistää rekisterin. Tämä vapauttaa järjestelmämuistia ja nopeuttaa tietokoneen käynnistymistä.

• Rekisterin palauttaminen : Varmuuskopioi rekisterin ennen korjauksia, jotta voit helposti kumota korjaukset tarvittaessa.

• Käynnistyksen hallinta : Antaa valita Windowsin käynnistyessä automaattisesti ladattavat ohjelmat muistin vapauttamiseksi ja tietokoneen käynnistymisen nopeuttamiseksi.

• Kadonneiden tiedostojen palauttaminen (UnErase™ Wizard) : Palauttaa nopeasti vahingossa poistetut tiedostot, jotka voivat olla kiintolevyn kätköissä.

• Smart Updates : Asentaa tuotepäivitykset huomaamatta ja automaattisesti.

• Duplicate File Finder : Etsii kaikki tiedostojen kaksoiskappaleet, jotka ovat hajallaan tietokoneen kiintolevyllä, jotta voit poistaa ne ja vapauttaa levytilaa tärkeille tiedoillesi.

• System Dashboard : Näyttää vaiheittain, kuinka saat tietokoneestasi uuden veroisen.

• Application Uninstaller : Poistaa ohjelmat, joita et käytä tai jotka vievät liikaa resursseja.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v81106731_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 20/08/2018