Virhe "Toiminto aikakatkaistiin. Tarkista verkkoyhteys ja yritä uudelleen"

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, liittyykö ongelma tunnettuun järjestelmäongelmaan tai käyttökatkokseen.

Nämä vaiheet on tarkoitettu Norton-tuotteiden nykyisille versioille. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

Varaston käyttöoikeuden tarkistaminen verkkoselaimella

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sivustolle antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

2. Anna Avaa varastosi -ikkunassa verkkovarastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Verkonkäyttörajoituksen poistaminen käytöstä.

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

4. Siirrä Yleisasetukset -välilehden Verkonkäyttörajoitus -kohdan vieressä oleva liukusäädin asentoon Ei käytössä.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Väliaikainen uloskirjautuminen Norton Password Manager -varastosta

1. Kirjaudu ulos Norton Password Manager -varastosta tietokoneellasi ja muilla laitteillasi.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Kirjaudu Norton Password Manager -verkkovarastoon tietokoneellasi.

Jos saat virheilmoituksen "Norton-tili on tilapäisesti lukittu liian monien epäonnistuneiden kirjautumisyrityksien takia...", älä yritä kirjautua Norton Password Manager -varastoon millään laitteella seuraavan tunnin aikana.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 4.

VAIHE 4

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80736480_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/04/2019