Virhe: "Väärä varaston salasana"

Tarkista Norton-palveluiden tila -sivulta, liittyykö ongelma tunnettuun järjestelmäongelmaan tai käyttökatkokseen.

Päästäksesi verkkovarastoon sinun on ensin kirjauduttava Norton-tilille ja siten Norton Password Manager -varastoon. Norton-tilisi salasana tunnistaa sinut ja oman verkkovarastosi. Sen avulla voit myös käyttää muita Norton-palveluita. Varaston salasanaa taas käytetään muodostamaan avain, jonka avulla turvataan varastosi tiedot. Jos saat ilmoituksen väärän salasanan aiheuttamasta virheestä, sinun pitää tietää, aiheuttaako sen Norton-tilin salasana vai Norton Password Manager -varaston salasana.

Jos olet unohtanut varaston salasanan eikä salasanavihjeestä ole apua, voit palauttaa salasanan mobiililaitteelta. Lisätietoja saat artikkelista Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80684438
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 27/02/2020