Palomuurin ohjelmasäännöt

Norton 360 Online -palomuuri suojaa tietokoneen epätoivotulta verkkoliikenteeltä ja tunkeutumisilta. Tässä välilehdessä voit määrittää erityisiä verkon käyttöä koskevia sääntöjä kaikille tietokoneella oleville ohjelmille.

Voit valita seuraavat vaihtoehdot:

Automaattinen

Määrittää Internetin käytön ohjelmalle automaattisesti Symantecin suositusten pohjalta.

Tämä vaihtoehto on oletusasetus, joka määritetään ohjelmalle automaattisesti, kun automaattinen ohjelmanhallinta otetaan käyttöön.

Salli

Sallii ohjelman muodostaa yhteyden Internetiin.

Estä

Estää Internet-yhteyden muodostamisen.

Mukautettu

Avaa Ohjelmasäännöt -ikkunan, jossa voit luoda ja muokata palomuurisääntöjä manuaalisesti.

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen

Palomuurisäännön poistaminen

Tietoja palomuurisäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8063740_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011