Palomuurin verkkoliikennesäännöt

Tässä välilehdessä voit määrittää, miten palomuuri käsittelee tiedonsiirron tietokoneen ja eri verkkojen kanssa. Luomasi ja muokkaamasi säännöt koskevat kaikkia tietokoneen ohjelmia. Nämä säännöt koskevat seuraavia tiedonsiirtotyyppejä:

Oletuksena ICMP vastaanotossa

Oletuksena ICMP lähettämisessä

ICMP-viestit (Internet Control Message Protocol) ilmoittavat tilan ja ohjaustiedot. Nämä säännöt valvovat kaikentyyppisiä lähteviä ICMP-viestejä ja turvallisia saapuvia ICMP-viestejä.

Oletuksena NetBIOS-vastaanottonimi

Oletuksena NetBIOS vastaanotossa

NetBIOS on lyhenne sanoista Network Basic Input/Output System. NetBIOS sisältää nimipalvelun, istuntopalvelun sekä datagrammipalvelun.

Nämä säännöt valvovat NetBIOS-tietoliikennettä, jota Microsoft-verkon tiedosto- ja tulostuspalvelut käyttävät laitteiden nimeämiseen ja tiedonsiirtoihin.

Oletuksena BootP vastaanotossa

Oletuksena BootP lähettämisessä

Bootp on lyhenne sanoista Bootstrap Protocol. Se on protokolla, jonka avulla tietokone saa selville oman IP-osoitteensa.

Näillä asetuksilla valvotaan BootP:n käyttämistä.

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Verkkoliikennesäännön poistaminen käytöstä tilapäisesti

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v8063337_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011