Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Kun Norton 360 Online palauttaa tiedostoja, se näyttää viimeksi suoritetun varmuuskopioinnin sijainnin. Sijainnin voi muuttaa tiedostojen noutamiseksi toisesta tallennuspaikasta. Jos olet esimerkiksi tehnyt varmuuskopiot tiedostoista C-asemalle, ja myöhemmin tehnyt varmuuskopiot tiedostoista CD-levyille. Voit palauttaa tiedostot joko C-asemalta tai CD-levyiltä.

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

2. Valitse Näytä kaikki -vaihtoehto Palauta tiedostot -ikkunan Mistä palautetaan -kohdassa.

3. Napsauta aukeavassa ikkunassa palautettavaa varmuuskopiosarjaa ja valitse OK.

Jos varmuuskopiosarjaa ei näy, varmista, että varmuuskopiot sisältävä tallennusväline on yhdistetty tietokoneeseen ja napsauta Päivitä luettelo.

4. Tee muut tarvittavat muutokset palautusasetuksiin ja valitse Palauta tiedostot.

5. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita tiedostojen palauttamisen suorittamiseksi loppuun.

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedostojen palauttaminen

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7927242_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011