Varmuuskopioinnin ajoituksen tarkasteleminen ja muuttaminen

Norton 360 Online sallii varmuuskopioinnin ajoittamisen käyttäjälle sopivaan aikaan. Varmuuskopioinnit voi ajastaa suoritettaviksi öisin tai muina aikoina, kun tietokonetta ei käytetä.

Ajastamiseen on seuraavat vaihtoehdot:

Automaattinen (suositus)

Valitse tämä asetus, jos haluat, että varmuuskopiointi suoritetaan tietokoneen ollessa päällä mutta ei käytössä. Tätä vaihtoehtoa suositellaan useimmille käyttäjille. Norton 360 Online tarkistaa joka neljäs tunti, onko tietokone käyttämättömänä, jolloin automaattinen varmuuskopiointi voidaan suorittaa. Huomaa, että tallennuspaikan pitää olla käytettävissä automaattisen varmuuskopioinnin suoritushetkellä.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, et voi varmuuskopioida tietoja CD:lle tai DVD:lle.

Viikoittain

Tässä vaihtoehdossa voidaan valita viikonpäivä (tai -päiviä) ja kellonaika, jolloin varmuuskopiointi tapahtuu.

Kuukausittain

Tässä vaihtoehdossa voidaan valita kuukaudenpäivä ja kellonaika, jolloin varmuuskopiointi tapahtuu.

Valitse Suorita vain joutoajalla -vaihtoehto, jos haluat suorittaa automaattisen varmuuskopioinnin vain silloin, kun tietokone on käyttämättömänä. Norton 360 Online tarkistaa neljän tunnin välein, onko tietokone käyttämättömänä.

Manuaalinen ajoitus

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat, että Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostot vain silloin, kun käynnistät varmuuskopioinnin itse.

Tietokoneen suorituskyky ei kärsi, jos tärkeät toiminnot ajastetaan suoritettavaksi silloin, kun tietokonetta ei käytetä. Kun ajoitat varmuuskopioinnin tehtäväksi viikoittain tai kuukausittain ja valitset Suorita vain joutoajalla, Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostot, kun tietokone on käyttämättömänä. Symantec suosittelee, että valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon. Näin tarkistukset eivät heikennä tietokoneesi suorituskykyä.

Varmuuskopioinnin ajoituksen tarkastelu ja muuttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Milloin -välilehdeltä Ajoita -kohdasta ajoitus, jota haluat tarkastella tai muuttaa.

3. Valitse Tallenna asetukset.

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tietoja varmuuskopioiden sijainneista

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7927220_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 08/09/2011