Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Varmuuskopioitavia tiedostoja ei tarvitse rajoittaa Norton 360 Online -ohjelman automaattisesti havaitsemiin tiedostoihin. Kopioitavien tiedostojen joukkoon voidaan lisätä tiedostoja. Joukossa olevia tiedostoja voidaan myös määrätä ohitettavaksi.

Norton 360 Online antaa valita varmuuskopioitavat tiedostot tai kansiot itse. Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -toiminnolla voi lisätä varmuuskopiosarjaan tiedostoja ja kansioita tai poistaa niitä.

Tiedoston tai kansion voi lisätä varmuuskopiosarjaan myös napsauttamalla lisättävää kohdetta kakkospainikkeella ja valitsemalla Norton 360 Online -toiminnon pikavalikosta. Pikavalikko on käytettävissä sen jälkeen, kun varmuuskopio on määritetty ja Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - ja Tiedostojen palauttaminen -ikkunat on suljettu. Kun tiedosto lisätään varmuuskopiosarjaan, Norton 360 Online näyttää tiedot ikkunassa, jonka saa näkyviin napsauttamalla Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita. Voit tarkastella kaikkia tiedostoja, jotka lisäsit varmuuskopiosarjaan.

Voit myös poistaa kohteita sisällytettävien tai ohitettavien tiedostojen luettelosta käyttämällä Poista luettelosta -toimintoa. Toiminnon saa käyttöön napsauttamalla Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita.

Tiedoston lisääminen varmuuskopiosarjaan

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Napsauta Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -painiketta.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Sisällytä tiedosto.

4. Tiedostojen valintaikkuna aukeaa. Etsi lisättävä tiedosto, valitse se napsauttamalla ja valitse lopuksi Avaa.

5. Valitse OK.

6. Tallenna asetukset valitsemalla Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunasta Tallenna asetukset.

Kansion lisääminen varmuuskopiosarjaan

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Napsauta Mitä -välilehden Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -painiketta.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Sisällytä kansio.

4. Kansioiden valintaikkuna aukeaa. Etsi lisättävä kansio, valitse se ja napsauta OK.

5. Valitse OK.

6. Tallenna asetukset valitsemalla Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunasta Tallenna asetukset.

Tiedoston tai kansion lisääminen varmuuskopiosarjaan Resurssienhallinnassa

1. Napsauta Resurssienhallinta-ikkunassa tiedostoa tai kansiota kakkospainikkeella ja valitse Norton 360 Online > Lisää varmuuskopioon.

Pikavalikon Lisää varmuuskopioon -toiminto on käytössä vasta, kun varmuuskopiointiasetukset on määritetty ja kun Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - ja Tiedostojen palauttaminen -ikkuna on suljettu.

2. Napsauta varmuuskopiosarjaa, johon haluat kansion tai tiedoston lisätä.

Tietoja varmuuskopioinnin tiedostoluokista

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tietoja varmuuskopioinnin tiedostoluokista

Tiedostojen varmuuskopiointi