Tietoja varmuuskopioinnin valmistelusta

Norton 360 Online -ohjelman asennuksen jälkeen Norton 360 Online -ohjelman asetukset on määritettävä sopiviksi, jotta tärkeät tiedostot tulevat varmuuskopioiduiksi. Norton 360 Online voi varmuuskopioida tärkeät tiedostot joko automaattisesti tai käyttäjän määrittämän aikataulun mukaisesti. Varmuuskopiointiasetuksia voidaan muuttaa koska tahansa.

Valitse varmuuskopioidessasi seuraavat asetukset:

Yhteenveto

Voit luoda, poistaa ja nimetä varmuuskopiosarjoja sekä suorittaa muita varmuuskopiosarjoihin liittyviä tehtäviä.

Voit myös tarkastella varmuuskopiosarjojen kokoa ja tiedostoja.

Mitä

Voit valita erilaisia tiedostotyyppejä, kuten valokuvia, tekstitiedostoja ja musiikkitiedostoja. Voit myös määrittää kopioitavaksi yksittäisiä tiedostoja.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Lähteet

Voit valita lähteen, josta haluat varmuuskopioida tiedostot.

Nortonin Varmuuskopiointi on kattava tai lyhyt riippuen siitä, mitä sijainteja valitset.

• Tiedostotyypit

Voit sisällyttää tai jättää pois varmuuskopiotiedoston luokan.

Voit lisätä varmuuskopiosarjaan tiedostoja ja kansioita tai jättää niitä pois. Voit käyttää lisättyjen ja ohitettujen tiedostojen tarkasteluun myös Lisäykset ja ohitukset -toimintoa. Voit lisäksi muokata kunkin tiedostoluokan tiedostotunnisteita käyttämällä Muokkaa tiedostotyyppiä -toimintoa. Voit lisätä, muokata tai poistaa kunkin tiedostoluokan tiedostotunnisteita valitsemalla kohdan Muokkaa tiedostotyyppiä ja käyttämällä Määritä -toimintoa.

Missä

Varmuuskopion sijainniksi voi valita minkä tahansa Norton 360 Online -ohjelman tarjoamista vaihtoehdoista tietokoneesta ja siihen liitetyistä laitteista riippuen.

Voit tallentaa varmuuskopiot ulkoisille tietovälineille, kuten CD-, DVD- ja Blu-ray-levyille sekä iPodeille. Voit myös tallentaa varmuuskopiot verkkoasemaan, siirrettävään flash-muistiasemaan tai tietokoneen kiinteään levyasemaan.

Tiedostojen tallentaminen sellaiseen sijaintiin, jossa lähdetiedostot ovat käytettävissä ei ole turvallista. Voit menettää tietosi, jos tietokoneeseen tulee laitevika.

Voit poistaa aikaisemmin varmuuskopioituja tiedostoja. Voit myös tarkistaa varmuuskopiot valitsemalla kohdan Tarkista varmuuskopio.

Milloin

Voit määrittää Norton 360 Online -ohjelmiston tekemään varmuuskopion tiedostoistasi, kun tietokoneesi on käyttämättömänä. Voit myös asettaa säännöllisen varmuuskopioinnin ajoituksen tai varmuuskopioida tiedostosi manuaalisesti.

Ennen varmuuskopioinnin suorittamista Norton 360 Online tarkistaa tietokoneessa olevat tiedostot, jotta varmuuskopiointi voidaan suorittaa tehokkaammin. Tämän tarkistuksen aikana Norton 360 Online laskee tiedostot, jotka pitää varmuuskopioida. Norton 360 Online tallentaa myös tiedostojen tyypit ja koot. Toimenpiteeseen ei pitäisi mennä kuin muutama minuutti, kun varmuuskopiointi tehdään ensimmäisen kerran.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Varmuuskopioinnin ajoituksen tarkasteleminen ja muuttaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7922432_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 05/10/2011