Kuvien ottaminen tarvittaessa laitteen kameralla

Kun laitetta ei ole ilmoitettu kadonneeksi tai varastetuksi, voit käyttää Ota kuva -valintaa kuvien ottamiseen halutessasi. Kuvat lähetetään Norton Anti-Theft -käyttäjätilillesi. Voit kirjautua Norton Anti-Theft -sivustoon ja katsella laitteella otettuja kuvia.

Voit ottaa kuvia vain laitteella, jossa on sisäinen Web-kamera.

Kuvien ottaminen tarvittaessa laitteen kameralla

1. Kirjaudu Norton Anti-Theft -sivustoon.

2. Napsauta vasemmassa ruudussa Omat laitteet -kohdassa laitteen nimeä.

3. Valitse Salakuva.

4. Napsauta Ota kuva.

Otettujen kuvien hallinta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v78689450_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013