Kadonneen laitteen löytäminen tai paikantaminen Norton Mobile Security -sovelluksen avulla

Norton Mobile Security -sovellus tarjoaa erilaisia varkaudenestotoimintoja, joita voit käyttää verkkosivuston tai tekstiviestien välityksellä kadonneen laitteen paikantamiseen ja suojaamiseen:

Sekä tekstiviestitse että verkkosivustolla käytettävissä varkaudenestotoiminnoissa käytetään samaa salasanaa, joka luodaan automaattisesti, kun laite rekisteröidään. Kirjaudu Norton-tilillesi, jotta voit katsoa tai muuttaa salasanaasi.

Jos asensit uusimman version laitteellesi, sinun on ehkä asetettava tekstiviestikomentojen salasana sovelluksessasi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v78442010_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 08/06/2018