Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Milloin

Valitse Ajoita -valikosta varmuuskopiointiaikataulu, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi.

Vaihtoehtoja ovat:

Automaattinen (suositus)

On suositeltavaa valita tämä vaihtoehto. Automaattinen varmuuskopiointi tapahtuu tietokoneen ollessa päällä mutta ei käytössä. Äskettäin luodut tai muokatut tiedostot varmuuskopioidaan niin pian kuin mahdollista.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, et voi varmuuskopioida tietoja CD:lle tai DVD:lle.

Viikoittain

Tässä kohdassa voit valita varmuuskopioinnille viikonpäivän ja kellonajan. Voit valita useammankin kuin yhden päivän viikkoa kohden. Voit esimerkiksi ajastaa varmuuskopioinnit joka keskiviikolle ja lauantaille.

Kuukausittain

Suorita kuukausittainen varmuuskopiointi tällä vaihtoehdolla. Voit suorittaa varmuuskopioinnin valitsemalla päivämäärän kuukaudesta. Voit myös valita varmuuskopioinnin kellonajan.

Manuaalinen ajoitus

Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat suorittaa varmuuskopioinnin vain silloin, kun se sopii sinulle. Norton 360 Online suorittaa varmuuskopioinnin vasta, kun käynnistät sen manuaalisesti. Jos valitset tämän vaihtoehdon, varmista, että suojaat tiedostosi varmuuskopioimalla ne toisinaan.

Tietokoneen suorituskyky ei kärsi, jos tärkeät toiminnot ajastetaan suoritettavaksi silloin, kun tietokonetta ei käytetä. Kun ajoitat varmuuskopioinnin tehtäväksi viikoittain tai kuukausittain ja valitset Suorita vain joutoajalla, Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostot, kun tietokone on käyttämättömänä. Symantec suosittelee, että valitset Suorita vain joutoajalla -vaihtoehdon. Näin tarkistukset eivät heikennä tietokoneesi suorituskykyä.

Tietoja varmuuskopioinnin ajastamisesta

Varmuuskopioinnin ajoituksen tarkasteleminen ja muuttaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7821438_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011