Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Missä

Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunassa olevalla Missä -välilehdellä näkyvät varmuuskopiointikohteet, jotka tietokone tunnistaa. Jos jokin kohde näyttää puuttuvan luettelosta, voit päivittää luettelon napsauttamalla Päivitä luettelo -linkkiä.

Jos jokin levyasema puuttuu edelleen luettelosta, varmista että asema on liitetty kunnolla tietokoneeseen ja napsauta Päivitä luettelo -linkkiä uudelleen.

Valitse varmuuskopiointikohde, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Voit katsoa seuraavat tiedot varmuuskopiointikohteesta, ennen kuin teet valintasi:

Kohde

Näyttää varmuuskopiointikohteen nimen.

Käytössä

Näyttää varmuuskopiointikohteen vapaana olevan tilan.

Yhteensä

Näyttää varmuuskopiointikohteen kokonaistallennustilan.

Varmuuskopiointiin vaadittava tallennuskapasiteetti lasketaan, kun kaikki tiedostot on valittu.

Laskelmat perustuvat 700 Mt:n CD-levyihin ja 4,37 Gt:n DVD-levyihin.

Kun CD- tai DVD-asema valitaan varmuuskopiointisijainniksi ensimmäistä kertaa, Norton 360 Online kehottaa määrittämään tietokoneen optisen aseman varmuuskopiointia varten. Norton 360 Online antaa asentaa optisen aseman.

Voit valita kohdan Tarkista varmuuskopio, jos haluat varmistaa, että Norton 360 Online on tallentanut varmuuskopiot oikein. Voit valita tämä vaihtoehdon, jos varmuuskopioit CD- tai DVD-levyille, koska väärin käsiteltäessä nämä levyt naarmuuntuvat helposti, mikä johtaa tallennusvirheisiin.

Voit käyttää välilehden alaosassa olevaa Poista varmuuskopioidut tiedostot -toimintoa aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistamiseen. Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, Norton 360 Online tuo näyttöön ikkunan, jossa olevasta luettelosta voit valita varmuuskopiosarjan. Jos haluat, että tulevista varmuuskopioinneista poistamasi tiedostot ohitetaan, tiedostojen valinta on poistettava Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Mitä -välilehdeltä.

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Tietoja Norton-varmuuskopiointiasemasta

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7821431_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/09/2011