Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Mitä

Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostot eri luokkiin, esimerkiksi kuva-, musiikki- ja videotiedostoihin. Kullakin luokalla on joukko tiedostotunnisteita. Kun valitset luokan varmuuskopioitavaksi, Norton 360 Online lisää automaattisesti kaikki luokan tiedostot varmuuskopiosarjaan. Sinun täytyy myös määrittää lähde, josta haluat Norton 360 Online -ohjelmiston varmuuskopioivan tiedostot. Norton 360 Online varmuuskopioi kaikki valittuun luokkaan kuuluvat tiedostot valitsemastasi lähteestä.

Voit myös lisätä haluamasi tiedostotunnisteet varmuuskopioinnin tiedostoluokkaan tai poistaa tiedostotunnisteita tiedostoluokasta.

Mitä -välilehti sisältää seuraavat osiot:

Lähteet

Voit valita sijainnin tietokoneellasi, josta haluat Norton 360 Online -ohjelman varmuuskopioivan tiedostoja.

Jos sijainti ei näy luettelossa, napsauta Päivitä luettelo -linkkiä.

Tiedostotyypit

Voit sisällyttää tai jättää pois tiedostoluokan.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Tiedostoluokkien luettelo

Voit sisällyttää tiedostoluokkia varmuuskopioon tai jättää niitä sen ulkopuolelle.

Voit valita tiedostoluokan sen sisällyttämiseksi varmuuskopiosarjaan tai jättää luokan valitsematta, jolloin se jätetään pois sarjasta. Kun napsautat tiedostoluokkaa, Norton 360 Online avaa ikkunan, jossa voit tarkastella tiedostoluokan tiedostoja. Ikkunasta näkee myös, missä tiedostot sijaitsevat.

• Muokkaa tiedostotyyppiä

Voit ottaa Määritä -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Voit järjestää tietyn tiedostoluokan tiedostotunnisteet käyttämällä Määritä -toimintoa.

• Määritä

Voit lisätä tiedostotunnisteen tiedostoluokkaan tai poistaa tunnisteen tiedostoluokasta.

Kun lisäät tiedostotunnisteen tiedostoluokkaan, Norton 360 Online luokittelee tiedostot siinä luokassa uuden lisätyn tiedostotunnisteen mukaan. Jos esimerkiksi haluat tehdä varmuuskopion asiakirjoista, joilla on .fm tiedostotunniste Office-asiakirjat-luokassa. Voit lisätä .fm tiedostotunnisteen Office-asiakirjat-luokkaan.

• Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita

Varmuuskopiointisarjaan voi sisällyttää tiedostoja ja kansioita.

Varmuuskopiointisarjasta voi poistaa tiedostoja ja kansioita. Voit myös tarkastella varmuuskopiosarjaan sisällytettyjä ja siitä poistettuja tiedostoja ja kansioita.

Lisäksi taulukossa olevia kohteita voi poistaa. Tällöin poistetut kohteet siirretään takaisin omiin tiedostoluokkiinsa.

Voit tallentaa Mitä -välilehdellä tehdyt muutokset Tallenna asetukset -painikkeella.

Varmuuskopion eheyden takaamiseksi tiettyjä merkkejä sisältäviä tiedostonimiä ei sisällytetä varmuuskopiointiin. Näitä ovat mm. tiedostot, joiden nimi alkaa tilde-merkillä (~) (esimerkiksi ~näyte). Tällaiset tiedostot käsitetään yleensä tilapäisiksi tiedostoiksi.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7821397_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011