LiveUpdate-toiminnon suorittaminen Norton Mobile Security -sovelluksessa

LiveUpdate lataa ja asentaa Norton Mobile Security -sovelluksen haitta- ja vakoiluohjelmien määritykset.

LiveUpdate-päivityksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton Mobile Security -sovellus aloitusnäytöstä.

2. Tee jokin seuraavista toimista laitteen tyypin mukaan:

• Paina Android-älypuhelimen Valikko -näppäintä ja valitse sen jälkeen Suorita LiveUpdate.

• Napauta Android-taulutietokoneen oikeasta yläkulmasta valikkokuvaketta ja valitse sen jälkeen Suorita LiveUpdate.

LiveUpdate hakee päivitykset ja lataa ne laitteeseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v77941128_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Muokattu viimeksi: 05/03/2013