Palautustiedostot - palautuslähde

Voit valita Palautuslähde -kohdassa varmuuskopiosarjan, joka sisältää palautettavat tiedostot. Ikkunassa näkyvät myös varmuuskopioitujen sarjojen Palautuslähde, Tiedostojen määrä, Koko ja Viimeisin varmuuskopiointikerta.

Norton 360 Online näyttää kaikki varmuuskopiointimääritysten mukaiset varmuuskopiosarjat. Jos jokin varmuuskopiosarja ei näy luettelossa, päivitä Palautuslähde -luettelo valitsemalla Päivitä luettelo.

Norton 360 Online näyttää kunkin varmuuskopiosarjan vieressä kuvakkeita, joista näkee, sijaitsevatko varmuuskopiosarjat paikallisessa asemassa vai ulkoisessa laitteessa.

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Tiedostojen palauttaminen

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7787721_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/09/2011