Poista automaattinen LiveUpdate-päivitys käytöstä

Kun kytket automaattisen LiveUpdate-päivityksen pois käytöstä, Norton 360 Online ei voi enää varmistaa, että olet turvassa uusimmilta virus- ja vakoiluohjelmariskeiltä ja tartunnoilta. Jos automaattinen LiveUpdate on pois päältä, et saa ohjelmapäivityksiä.

Jos automaattinen LiveUpdate on kytkettävä väliaikaisesti pois, pyri varmistamaan, että se kytketään uudestaan päälle mahdollisimman pian.

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Päivitysten etsiminen manuaalisesti

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7787714_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 20/10/2011