Optimointi

Kun Norton 360 Online -ohjelma on suorittanut toiminnot loppuun, Optimointi -ikkunassa näkyvät suoritetut toiminnot ja lyhyt yhteenveto tuloksista.

Norton 360 Online suorittaa seuraavat valitsemasi tietokoneen optimointitehtävät:

Internet Explorerin Tilapäiset tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle verkon selailun jälkeen.

Windowsin tilapäiset tiedostot

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon jääneet tarpeettomat tiedostot.

Internet Explorer -historia

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen verkkosivujen luettelon.

Levyn optimointi

Eheyttää kiintolevyn tiedostot ja vapaan tilan.

Rekisterin puhdistus

Poistaa Windowsin rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Norton 360 Online suorittaa valitun Tietokoneen optimointi -asetuksen pohjalta siihen liittyvät tehtävät Optimointi -ikkunassa. Jos esimerkiksi Levyn optimointi on valittu, Optimointi -ikkunassa ei näy muita tehtäviä kuin levyn optimointi.

Oikeanpuoleisessa sarakkeessa Tila -kohdan alla näet valmistuneet tehtävät, mahdolliset havaitut ongelmat ja peruutetut tehtävät sekä vaadittavat lisätoimenpiteet. Kun toiminnot on suoritettu loppuun, näet tarkempia tietoja vaadittavista lisätoimista.

Voit tarkastella joidenkin Tila -sarakkeessa olevien toimintojen lisätietoja napsauttamalla Näytä tiedot -linkkiä.

Mikäli ongelmat edellyttävät toimenpiteitä, näet Tila -sarakkeessa viestin, jossa kerrotaan, mitä seuraavaksi pitää tehdä.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7786151_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/10/2011