Optimointi käynnissä

Norton 360 Online suorittaa tällä hetkellä yhtä tai useampaa tehtävää. Tarkistusluettelo on nähtävissä vasemmassa sarakkeessa kohdassa Tarkistukset. Sivun alaosassa on lisätietoja käynnissä olevasta toiminnosta.

Norton 360 Online suorittaa seuraavat valitsemasi tietokoneen optimointitehtävät:

Internet Explorerin Tilapäiset tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle verkon selailun jälkeen.

Windowsin tilapäiset tiedostot

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon jääneet tarpeettomat tiedostot.

Internet Explorer -historia

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen verkkosivujen luettelon.

Levyn optimointi

Eheyttää kiintolevyn tiedostot ja vapaan tilan.

Rekisterin puhdistus

Poistaa Windowsin rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Norton 360 Online suorittaa valitun Tietokoneen optimointi -asetuksen pohjalta siihen liittyvät tehtävät Optimointi -ikkunassa. Jos esimerkiksi Levyn optimointi on valittu, Optimointi -ikkunassa ei näy muita tehtäviä kuin levyn optimointi.

Oikeanpuoleisessa sarakkeessa Tila -kohdan alla näet valmistuneet tehtävät tai vaadittavat lisätoimenpiteet. Kun toiminnot on suoritettu loppuun, Optimointi -ikkunassa näkyy tarkempia tietoja vaadittavista lisätoimenpiteistä.

Ikkunan voi pienentää, kun toiminto on käynnissä. Voit myös tarvittaessa peruuttaa käynnissä olevan toiminnon. Voit myös ohittaa toiminnon. Joissakin tapauksissa voit myös pysäyttää toiminnon tilapäisesti.

Jos haluat, että tietokone sammutetaan, kun toiminnot on suoritettu, lisää valintamerkki Sammuta tietokone lopuksi -kohtaan ikkunan alaosassa.

Norton 360 Online avaa ja sulkee Optimointi -ikkunan automaattisesti, jos suoritat jonkin tietokoneen optimointitoiminnon seuraavien tehtävien yhteydessä:

• LiveUpdate

• Varmuuskopiointi

• Täydellinen järjestelmäntarkistus

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Tietoja toimenpiteistä, jotka suoritetaan, jos Norton 360 Online ei pysty korjaamaan tiedostoa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7786149_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/10/2011