Mukautetut tehtävät

Norton 360 Online antaa valita tehtäväyhdistelmiä suoritettavaksi yksittäisissä tarkistuksissa. Voit suorittaa LiveUpdate-toiminnon, varmuuskopioida tiedot, poistaa tilapäistiedostot, vapauttaa levytilaa poistamalla ylimääräisiä tiedostoja ja optimoida levyt.

Norton 360 Online antaa tietokoneelle täyden suojan, johon kuuluu tietokoneen optimointi. Tietokoneen optimointi parantaa tietokoneen suorituskykyä. Tietokoneen optimointi pitää tietokoneen suorituskyvyn huipussaan.

Voit valita ja suorittaa seuraavat tehtävät:

LiveUpdate

Lataa uusimmat tietoturva- ja ohjelmapäivitykset.

Internet Explorerin Tilapäiset tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle verkon selailun jälkeen.

Windowsin tilapäiset tiedostot

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon jääneet tarpeettomat tiedostot.

Internet Explorer -historia

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen verkkosivujen luettelon.

Levyn optimointi

Eheyttää kiintolevyn tiedostot ja vapaan tilan.

Rekisterin puhdistus

Poistaa Windowsin rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Varmuuskopiointi

Suorittaa varmuuskopioinnin.

Varmuuskopioitavat tiedostot ja varmuuskopion sijainti ovat samat, jotka valitsit varmuuskopiointiasetuksia määrittäessäsi.

Norton 360 Online suorittaa valitun Tietokoneen optimointi -asetuksen pohjalta tehtävät automaattisesti Optimointi -ikkunassa.

Mukautetussa tarkistuksessa suoritetaan kaikki kyseisessä ikkunassa valitut tehtävät. Valitse kaikki ikkunassa näkyvät tehtävät lisäämällä valintamerkki kohtaan Tehtävät. Valitse Siirry, kun olet valinnut haluamasi tehtävät.

Voit lisätä automaattisiin taustatarkistuksiin tehtävän tai poistaa niistä tehtävän käyttämällä Tehtävien ajoitus -ikkunan Automaattiset tehtävät -asetuksia.

Automaattisten tehtävien käyttöönotto tai käytöstä poisto

Tietoja automaattisten tehtävien ajastamisesta

Tietoturva- ja suorituskykytarkistusten ajastaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7786121_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011