Norton 360 Online -tarkistukset

Norton 360 Online tekee jatkuvasti tarkistuksia taustalla silloin, kun et käytä sitä. Voit silti aina halutessasi suorittaa omat tarkistuksesi ja valita haluamasi tarkistuksen.

Tietokonetarkistus antaa sinun suojata tietokoneesi viruksilta ja tuntemattomilta uhilta. Se käyttää uusimpia Symantecin virustunnisteita. Jos epäilet, että tietokoneesi on saanut tartunnan, voit suorittaa seuraavat tarkistukset virusten ja tuntemattomien uhkien varalta:

Pikatarkistus

Tarkistaa nopeasti ne tietokoneen alueet, jotka joutuvat usein virushyökkäysten kohteeksi.

Pikatarkistus vie vähemmän aikaa kuin täydellinen järjestelmäntarkistus, koska koko tietokonetta ei tarkisteta.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tietokone tarkistetaan läpikotaisin.

Täydellinen järjestelmäntarkistus tutkii koko tietokoneen virusten, vakoiluohjelmien ja erilaisten tietoturva-aukkojen varalta. Se suorittaa myös LiveUpdaten, virus- ja vakoiluohjelmien tarkistuksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin. Lisäksi se poistaa Internet Explorerin ja Windowsin väliaikaiset tiedostot.

Mukautettu tarkistus

Jonkin tietyn valitsemasi tiedoston, kansion, aseman tai siirrettävän aseman tarkistus.

Mukautettu tehtävä

Suorittaa LiveUpdate-päivityksen, varmuuskopioinnin ja levyn optimoinnin.

Suorittaa LiveUpdate-päivityksen, varmuuskopioi tiedot, vapauttaa levytilaa ja optimoi levyt.

Maineen tarkistus antaa tietoa ohjelmien ja tietokoneella käynnissä olevien prosessien luotettavuudesta. Se auttaa tunnistamaan epäilyttävät tai riskeille alttiit tiedostot käyttämällä maineeseen perustuvaa tietoturvauhkien havaitsemista. Maineeseen perustuva suojaustekniikka antaa miljoonilta Nortonin asiakkailta kerättyjen tietojen perusteella mainearvion jokaiselle verkon tiedostolle.

Voit suorittaa manuaalisesti seuraavat mainetarkistukset:

Pikatarkistus

Tarkistaa tietokoneen sijainnit, joihin pesiytyy usein viruksia ja muita tietoturvauhkia.

Kun suoritetaan pikatarkistus, Norton 360 Online tarkistaa vain ladatut ohjelmat ja käynnissä olevat prosessit.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Kaikki tietokoneen tärkeät tiedostot tarkistetaan.

Kun suoritetaan täydellinen järjestelmäntarkistus, Norton 360 Online etsii tärkeitä tiedostoja kaikista tietokoneen sijainneista. Näihin sijainteihin kuuluvat kaikki asemat, käynnissä olevat prosessit, ladatut ohjelmat ja käynnistystiedostot.

Mukautettu tarkistus

Jonkin tietyn tiedoston, kansion, aseman tai siirrettävän aseman tarkistus.

Kun suoritetaan mukautettu tarkistus, Norton 360 Online tarkistaa vain suodatetut mainetiedostot.

Facebook-seinän tarkistusta käyttämällä voit tarkistaa Facebook-seinällä olevat linkit ja URL-osoitteet.

Kun napsautat Tarkista Facebookin seinä, Norton 360 Online avaa Facebookin kirjautumissivun. Kun olet kirjautunut Facebook-profiiliin, Norton Safe Web -toiminto pyytää lupaa Facebookin seinän käyttöön. Käyttämällä Salli -vaihtoehtoa voit katsella Vaaditut lisäkäyttöoikeudet -sivua. Sivulla oleva anna lupa seinän käyttöön -vaihtoehdon avulla voit antaa Norton Safe Web -ohjelmalle luvan käyttää Facebookin seinää.

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Tietoja maineen tarkistuksesta

Tietoja Tarkista Facebookin seinä -toiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7786102_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011